Håndboldpige med musikalske gener

Håndboldpige med musikalske gener

29. januar 2011 - kl. 2:43 - af

Fredag blev Anna Haugaard hentet af Sæby musikskoles leder Jens Nielsen, da han skulle bruge lige netop Annas stemme til en musik indpilning i studiet. Forinden havde Anna fået tilsendt materiale, således hun kunne nå at sætte sig lidt ind i, hvad det var hun skulle synge. Anna er på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholts håndboldlinje, men fordi man er dygtig til håndbold, kan man jo også godt have en god sangstemme. Og det har Anna.

Vi håber at kunne bringe en smagsprøve på Annas kunnen her på SaebyAvis i nærmeste fremtid.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Håndboldpige med musikalske gener' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER