Vigtige point skal hentes i weekendens kamp

Vigtige point skal hentes i weekendens kamp

28. januar 2011 - kl. 11:38 - af

Sæbys 1 division damer i basket er sultne efter point, og håber på at hente disse i lørdagens opgør mod AUS fra Århus i Sæby Fritidscenter kl. 14.00.
Det bliver en af de kampe, hvor Sæby burde have en chance. I de sidste par sæsoner har det da også været Sæby, der har kunnet gå fra kampen som vinder, men det har næsten altid været i nogle meget tætte opgør. Denne kamp bliver nok heller ingen undtagelse. I efterårets opgør denne sæson var det dog AUS ,der hjemme vandt knebent med 3 point.

Sæbys damer er for tiden tændte. De vandt årets første kamp hjemme mod Odense, og var tæt på at overraske mod rækkens nr. 1. Åbyhøj og er kommet godt fra start her efter juleferien. Til dette opgør stiller Sæby da også med et stærkt hold. De ved, hvem der skal passes på af modstanderne og har taktikken klar.

Vi håber at vores trofaste hjemmepublikum vil møde talrigt op, for at støtte damerne. Det har før givet ”potte” i tætte opgør, udtaler træner Henrik Hansen.
Sæby stiller med følgende spillere:

4 Signe G. Brandt
5 ..
6 Nanna Jensen
7 Line Ypkendanz
8 Line Clausen
9 Isabella Larsen
10 Charlotte Simonsen
11 Louise Munch
12 Christina Legaard
13 Henriette Sørensen
18 Gitte Schimmell
PR SÆBY BASKET Sten Frederiksen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vigtige point skal hentes i weekendens kamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER