Endnu engang kan Syvsten IF melde udsolgt

Endnu engang kan Syvsten IF melde udsolgt

27. januar 2011 - kl. 16:45 - af

Efter det blev offentliggjort, at Stig Rossen bliver solisten til årets nonstop bal i Syvsten, valgte enkelte at benytte sig af retten til at få refunderet deres billet. Disse billetter er nu atter solgt, og programmet for lørdag aften ser således ud:

De Lune Jyder indleder festen med at spille under spisningen fra kl. 18.30 – 21.00, hvorefter Bamses tidligere orkester vil spille og Stig Rossen synge Bamses sange.
Kl. 21 – 22. De lune Jyder spiller igen op til dans fra kl. 22 – 23. Så vil Bamses tidligere orkester spille populær musik fra kl. 23 – 24, og De lune Jyder spiller indtil kl. 01.00.

Gratis bus fra Syvsten til Sæby
Kl. 01 kan alle, der måtte ønske det, benytte den GRATIS bus, som Lanternen og Discotek Down Town stiller til rådighed. Det er en service til de af vores kunder, der måtte ønske at fortsætte festen i Sæby, oplyser Michael Kristensen fra Lanternen. Bussen holder på parkeringspladsen ved hallen og er fra Dybvad Taxa. Den kører fra Syvsten og direkte til Sæby med stop ved apoteket, slutter Michael Kristensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu engang kan Syvsten IF melde udsolgt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER