40×20 decideret gode oplevelser og fair play

40×20 decideret gode oplevelser og fair play

27. januar 2011 - kl. 1:27 - af

Når Sæby HK den 30. januar afholder eventen ’40 x 20 decideret gode oplevelser’ i Sæby Fritidscenter, sker det sammen med hele 500 håndboldforeninger over hele landet.

’40 x 20 decideret gode oplevelser’ er Dansk Håndbold Forbunds landsdækkende event, der løber af stabelen i weekenderne den 22./23. januar og 29./30. januar, og som sætter fokus på fair play og gode oplevelser i håndbold. Eventen skal få alle til at reflektere over, hvad der er god opførsel under kampene i hallen.

Alt for ofte oplever man desværre, at der lyder negative tilråb og hårde ord, når der spilles håndboldkampe – selv når det gælder børnekampe. Det indebærer blandt andet, at forældre sendes bort, trænere får rødt kort og dommerne svines til.

Denne kedelige udvikling skal vendes, og derfor har man som forening kunne tilmelde sig ’40 x 20 decideret gode oplevelser’, der skal inspirere til, at spillere, trænere, ledere og forældre vil respektere hinanden og opmuntre hinanden til fair play. Derudover opfordres foreningen til at tage en god snak om deres holdning til, hvordan en håndboldkamp afvikles i en god og positiv atmosfære.

De deltagende foreninger har modtaget materiale fra DHF, som de skal benytte på dagen, hvor eventen afholdes. Det er blandt andet en cd med lydspots indtalt af DHF’s direktør Morten Stig Christensen bakket op af Danmarks populæreste rockband, som skal køre i pauserne mellem kampene i den lokale hal.

Der er også lavet et hæfte med 10 gode forældreråd samt et holdningsskrift med gode råd om, hvordan man driver en forening. Desuden vil dommerne og trænerne bære badges, og et stort banner vil pryde den ene væg.

Alt sammen for at forbedre tonen i foreningen og skabe endnu bedre oplevelser for alle dem, der møder op i hallen for at få en decideret god oplevelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '40x20 decideret gode oplevelser og fair play' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER