Skiholdet er nu klar til at indtage Norge

Skiholdet er nu klar til at indtage Norge

25. januar 2011 - kl. 1:35 - af

BeneFiT Sæby Fysioterapis skihold tager, i lighed med sidste år, til Norefjell for at teste ski og støvler, samt for at se, om der har været effekt af træningen, der har stået siden November.

Skiholdet består af 15 friske skientusiaster, der mødes hver tirsdag kl. 1700 til en times hård skitræning, hvor der er fokus på styrketræning af de muskelgrupper, der primært belastes under skiløb. Under skiløb bruger vi kroppen både anaerobt og aerobt, hvilket der naturligvis også vægtes under træningen. Udover de styrkemæssige aspekter, så forsøger vi at skabe en god atmosfære, som godt må sende tankerne i retning af en hyggelig afterski-eftermiddag i let svedigt skiundertøj med en masse gode oplevelser i kroppen.

På skituren til Norefjell deltager 12 af entusiaster, som er spændte på at få testet udstyret og benene, samt ikke mindst være en del af en meget social aktivitet, der sidste år var en stor succes. Forholdene i Norefjell ser gode ud, så vi ser frem til en god skidag i det norske.

Vil du vide mere om skiholdet, så klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skiholdet er nu klar til at indtage Norge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER