Fuldt hus til årets Nytårskoncert på Hotel Viking

Fuldt hus til årets Nytårskoncert på Hotel Viking

23. januar 2011 - kl. 13:25 - af

Med stor respekt og professionalisme lykkedes det lørdag aften Ivan Pedersen at være ”stand in” for “Bamse” til årets nytårskoncert med Musikkorps Sæby på Hotel Viking. Hele aftenen forløb til UG, kun afbrudt af en lidt længere pause end det var tiltænkt midtvejs, da det jo var gået op for de fleste, at Danmarks Herre landshold var på banen mod Polen, og her manglede der kun 10 nervepirrende minutter, som lige skulle opleves, inden anden halvleg af nytårskoncerten kunne begynde.
Ellers indeholdt årets koncert de momenter, som høre sig til en nytårskoncert, ligesom der sædvanen tro var de sjove indslag og spas, der bare gør en sådan aften helt perfekt.
Omkring 400 gæster var på plads, og de fik da også lejlighed til både at synge med og vejre med Dannebrog inden det hele efter godt 2,5 time blev afsluttet på behørig vis med Champagnegaloppen.
Ivan Pedersen sang, som man husker ham tilbage i tiden, og med fuld respekt for ”Bamse” og med kommentaren: ”Nu tænker vi lige lidt på ham den store mand med smækbukserne, mens vi synger den her”, fik vi sangen ”I en lille båd der gynger”, så man uundgåeligt fik gåsehud.
En fantastisk aften som de mange deltagere kan se tilbage på med tilfredshed, også selvom det selvsagt blev uden den folkekære Flemming ”Bamse” Jørgensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuldt hus til årets Nytårskoncert på Hotel Viking ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger