Skjold i DM finalen i Futsal for anden gang

Skjold i DM finalen i Futsal for anden gang

22. januar 2011 - kl. 14:21 - af

Skjold’s herrer kvalificerede sig fredag aften for andet år i træk til DM finalen i Futsal. Det skete efter en sejr på 4-3 i en højdramatisk kamp i Vorup og holdet er nu kvalificeret til finalen inden den sidste kamp spilles på udebane mod Egen UI.
 
Skjold kom bagud både 0-2 og 2-3 og fik ydermere målmand Stefan Wesley Henriksen udvist med rødt kort. Så trådte to af Skjold’s helt store profiler imidlertid i karaktér, idet Tobias Overlade overtog målet med stor succes og Daniel Overlade afgjorde kampen til Skjold’s fordel. Skjold’s træner Nicolaj Nielsen roser spillerne for en fantastisk indsats og vil også gerne takke de mange medrejsende tilskuere for en flot opbakning og støtte.
 
DM finalen spilles i Valbyhallen i København søndag den 27 februar.
 
Den kommende generation af spillere er allerede godt på vej, idet U17 drengene har kvalificeret sig til det afgørende kvalifikationstævne. Dette stævne spilles i Råruphallen den 30 januar og her kan holdet med en 1 eller 2 plads også kvalificere sig til DM finalen. De dygtige U17 drenge trænes af Thomas Iversen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold i DM finalen i Futsal for anden gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger