For få med X-factor betyder sommerspil aflyses!

For få med X-factor betyder sommerspil aflyses!

21. januar 2011 - kl. 0:59 - af

Sæby Scenen må med beklagelse, undren og stor skuffelse konstatere, vores sommerspil 2011 har måttet aflyses. Trods et stort forarbejde på at opsætte musicalen ”Harry og Kammertjeneren” har interessen for at være med været endog meget lille!
Efter sidste års succes med efter 10 års pause at have genåbnet friluftsscenen ved Skovlyst med musicalen ”Ronja Røverdatter”, havde vi håbet på igen at skabe en tradition med friluftsspil, som vi engang før i tiden havde det. Det har i flere år heller ikke skortet på opfordringer fra byens borgere om at spille udendørsstykker igen! Alt i alt – DET ER BARE SURT, slutter en tydeligt skuffet kapelmester Bjørn Lundby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'For få med X-factor betyder sommerspil aflyses!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER