Der er stadig billetter til festen i Syvsten Hallen

Der er stadig billetter til festen i Syvsten Hallen

18. januar 2011 - kl. 12:49 - af

Syvsten IF har igen billetter til salg til årets Halfest. Efter den kedelige nyhed om Flemming “Bamse” Jørgensens død, var det muligt for at få refunderet billetten i Syvsten Hallen, hvis den nye solist ikke faldt i ens smag. Det bliver, som tidligere nævnt, Stig Rossen, der afløser “Bamse”, og det må siges at være en værdig afløser. Alligevel har nogle ønsket at få billetten refunderet, og derfor har Syvsten IF nu 87 billetter at sælge af til festen den 29. januar 2011.

Kontakt Inge på 98469295 eller 21451823, hvis du er interesseret. Prisen er 175, – kr. og ønsker du at spise i hallen og derved også får reserveret en siddeplads, koster det 85, – kr. pr person.

Tak til alle jer der har besluttet at være med til at mindes Bamse, skriver Inge Rasmussen på klubbens hjemmeside.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der er stadig billetter til festen i Syvsten Hallen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER