Kommunen meddeler landzonetilladelse

Kommunen meddeler landzonetilladelse

16. januar 2011 - kl. 12:15 - af

Frederikshavn Kommune har i henhold til Planlovens § 35 meddelt landzonetilladelse til; etablering af en sø på matriklen 15 Østervrå By, Torslev tilhørende ejendommen Hjørringvej 476, 9750 Østervrå.

Vil du vide mere?
Om tilladelsen, kan du henvende dig til Teknisk Forvaltning, Naturmyndighed på tlf.: 9845 6326.

Vil du klage over afgørelsen?
Tilladelsen kan påklages til Naturklagenævnet af enhver, der må antages af have en retlig interesse i sagens udfald. Klagefristen er 4 uger fra datoen for denne annoncering. Eventuel klage skal være skriftlig og sendes til Frederikshavn Kommune, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn, eller pr. e-mail til tf@frederikshavn.dk.

Kommunen videresender klagen til Natur- og Miljøklagenævnet, som opkræver et gebyr på 500 kr. fra privatpersoner eller 3.000 kr. fra alle andre klagere for behandling af klagen. Behandling af klagen påbegyndes ikke før betalingen er modtaget. Gebyret tilbagebetales, såfremt der opnås helt eller delvist medhold i klagen.

Teknisk Forvaltning

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen meddeler landzonetilladelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER