Nytårskur hos Frederikshavn Boligforening

Nytårskur hos Frederikshavn Boligforening

13. januar 2011 - kl. 2:23 - af

Frederikshavn Boligforening afholdt i går onsdag deres årlige nytårskur.

Samtlige ca. 100 medarbejder var samlet til morgen kaffe, hvor Bestyrelsesformand Bjarne Walentin, startede med at rose ejendomsfunktionærerne for deres store indsat i boligafdelingerne, der var også en ros til administrationspersonalet, for deres store indsats for at løse opgaven med at servicere beboerne, afdelingsbestyrelserne og organisationsbestyrelsen.

2010 var et år med mange udfordringer, nye udlejningsregler, ny lovgivning, forvaltningsrevision,  igangsættelse af mange helhedsplaner for vores ældre afdelinger, igangsættelse og planlægning af nybyggerier, Mariested, Senhjerneskade Center Nord, Plejeboliger i Skagen, projektering af Sæby Strand, sammenlægninger af afdelinger, mange store spændende opgaver er løst, samtidig med at vi har været en aktiv part i debatten om Almene Boliger i Danmark,  det være sig ved finanslovsforhandlingerne, udsættelser, røgfrie boliger og ikke mindst  nedrivning af boliger.

Opgaverne bliver ikke mindre i 2011 siger bestyrelsesformand Bjarne Walentin, Nybyggeri, Renoveringer, Byplanlægninger (den grønne løber), Fortsat trimning af boligorganisationen, Aktiv i debatten omkring almene boliger, Fortsat kæmpe for vores boeres forhold, det være sig lokalt, regionalt samt nationalt.

Vi forventer at projekt Sæby havn, kommer i havn inden for de næste par år, dette er et projekt vi gerne vil være en aktiv partner i, et projekt vi tror kan løse mange problemstillinger for fremtidens Sæby.

Opgaver vi som ansvarlig boligorganisation er i fuld gang med at løse, siger bestyrelsesmand Bjarne Walentin, og som vil være til gavn for nuværende og kommende borger Frederikshavn Kommune  og beboer i Frederikshavn Boligforening.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårskur hos Frederikshavn Boligforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER