Åbent hus på Frederikshavn Handelsskole

Åbent hus på Frederikshavn Handelsskole

12. januar 2011 - kl. 1:31 - af

Frederikshavn Handelsskole inviterer til åbent hus for interesserede unge og deres forældre onsdag 19. januar 2011 kl. 19.00

Aftenens omdrejningspunkt er skolens to ungdomsuddannelser – handelsgymnasiet og hg.

– Åbent hus giver et indblik i det faglige og sociale miljø på handelsskolen. Aftenens program byder derfor både på faglig orientering og møde med elever, lærere og studievejledere, der alle glæder sig til at møde de interesserede elever, fortæller Søren Jensen og Jimmi Nielsen, studievejledere på Frederikshavn Handelsskole.

– Vi glæder os til at orientere kommende elever og deres forældre om vores fire studieretninger: Økonomi, Iværksætteri, Globalisering – og vores nyeste skud på stammen: Sprog & Kommunikation. Samtidig får de fremmødte rig mulighed for at opleve vores studiemiljø, som de nuværende gymnasieelever i den seneste trivselsundersøgelse har givet topkarakter.

På Handelsskolernes Grunduddannelse, der kvalificerer eleverne til et job i erhvervslivet, tilbyder Frederikshavn Handelsskole tre hovedområder: Detail, Handelsvirksomhed og Kontorvirksomhed.

På begge ungdomsuddannelser kan man kombinere sport og skole med ishockey, floorball, håndbold, fodbold – og som noget nyt badminton og brydning. Dette sker i et samarbejde med Nordjyllands Sports College, som også har en stand på skolen til Åbent hus.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus på Frederikshavn Handelsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER