Italiens mest elskede region i ord og billeder

Italiens mest elskede region i ord og billeder

9. januar 2011 - kl. 1:41 - af

Rundtur i Toscana er emnet for et foredrag af Torben Brix Nielsen med både billeder og beretninger på Sæby Bibliotek.
En billedrejse med fortælling rundt i en af Italiens mest elskede regioner. Toscana rummer smuk natur med bløde bakker, olivenlunde og vinmarker så langt øjet rækker. Læg dertil en fantastisk historie, og et opbud af kunst uden lige. Foredraget bringer tilhørerne til Firenze, Siena, S. Gimignano, Lucca og Pisa, men også til mindre kendte og søgte lokaliteter. Der vil også blive plads til enkelt anekdote eller to, hvoraf op til flere vil være næsten sande.

Vild med Italien
Aftenens fortæller, Torben Brix Nielsen, Frederikshavn ved hvad han taler om. I flere år har han arbejdet som rejseleder for Thy Rejser, Nilles Busrejser og Højskole i Udlandet. For to år siden indgik han i samarbejde med Ans Rejser, hvor han tager sig af firmaets ture til Italien, bl.a. Rom, Toscana, Amalfikysten og Sicilien.
Personligt har Italien altid stået mit hjerte nær, også når jeg rejser privat, indrømmer Torben Brix Nielsen, specielt har en række cykelture bragt ham tæt på de venlige italienere.

Rejselitteratur
Disse afstikker til mere ukendte egne og den store kærlighed til landet har ført til en række rejseartikler og i marts sidste år udkom hans bog – Mine italienske veje og vildveje, som bringer læserne rundt i hele Italien.

Billetter
Tirsdag aften den 18. januar tager Torben Brix Nielsen tilhørerne med på en spændende tur.
Billetter til arrangementet kan allerede nu købes på Sæby Bibliotek, hvor det også vil være en forfriskning i pausen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Italiens mest elskede region i ord og billeder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER