Hellig 3 Kongers aften med aftenmeditation

Hellig 3 Kongers aften med aftenmeditation

4. januar 2011 - kl. 17:30 - af

I morgen aften, onsdag d. 5. januar, er det Hellig 3 Kongers aften.

Den fejrer vi i Sæby Kirke med en aftenmeditation i Kirken kl. 20.00.

Efter aftenmeditationen, (der er en gudstjeneste af  godt ½ times varighed), er der samvær i Klosterfløjen, hvor der er dækket bord med kaffe, Hellig 3 Kongers brød og lys, og vi vil synge sammen og høre lidt om Hellig 3 Konger. Kom og vær med til en stemningsfuld aften, der markerer afslutningen på julehøjtiden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hellig 3 Kongers aften med aftenmeditation' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER