Tre bands på plads til Dybvad Open Air

Tre bands på plads til Dybvad Open Air

3. januar 2011 - kl. 0:50 - af

Der er ganske vist stadigvæk otte måneder til Dybvads idrætsforeninger kan blænde op for årets udgave af Dybvad Open Air – men programmet for den syvende i rækken af friluftskoncerter i Søparken er så småt ved at være på plads.

P.t. kan arrangørerne således offentliggøre navnene på halvdelen af de bands, der vil få koncertpladsen til at rocke – nemlig The Blue Van, Superspark og Sweethearts.

Målet er, at der hvert år skal være noget for enhver smag på programmet, lyder det fra styregruppen bag koncerten; derfor er der både mulighed for at opleve gedigen rock, velklingende pop – og med partybandet Sweethearts sandelig også forrygende dansktop-revival til august.

Mens sidstnævnte (med Pernille Højmark i spidsen) for længst har spillet sig ind i danskernes musikhjerter med deres festlige fortolkninger af en perlerække af de mest kendte danske numre, er The Blue Van og Superspark et par af de upcoming bands, der er værd at holde et ekstra vågent øje med på den danske musikscene i øjeblikket:

The Blue Van har siden udgivelsen af debut-albummet The Art of Rolling i 2005 hittet overalt, og var i 2009 nomineret til P3 Guld i kategorien P3 Eksperimentet – og en del vil desuden kende bandet fra sangen “There Goes My Love”, som blev brugt i den første tv-reklame for Apple’s iPad – reklamen blev faktisk sendt første gang i USA søndag den 7. marts 2010 under Oscar-uddelingen!

Helt så verdensberømte er århusianske Superspark – bl.a. med rødder i Sæby – endnu ikke; men efter en del airplay med nummeret “Smuk Symbiose”, havde gruppen æren af at varme op for den amerikanske gruppe Train, da de gæstede Århus-spillestedet af samme navn i 2010. I øjeblikket er den kendte producer Chief 1 så i færd med at hjælpe bandet med at realisere Supersparks debutalbum, der udkommer i løbet af 2011.

Med andre ord: Der er al mulig grund til at ”tune ind” på Dybvad Open Air den 6. august, hvor dørene åbnes kl. 12 – og hvor arrangørerne i øvrigt lover et par gode overraskelser med hensyn til både billetpriser og events på koncertpladsen. Selv om der endnu mangler færdige kontrakter på de sidste tre optrædende, tør man dog godt løfte sløret for, at hovednavnet, der kommer til at runde lørdagens rockbrag af, er et pladeaktuelt band, som længe har været på ønskesedlen i Dybvad…

Koncertens gæster kan følge med i forberedelserne til Dybvad Open Air på Facebook, samt på www.dybvadopenair.dk, hvor der inden længe er fuldt opdaterede oplysninger om billetpriser m.m. – og selvfølgelig det endelige program!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tre bands på plads til Dybvad Open Air ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER