Skorstens skinke, auktion og julehygge på Torvet

Skorstens skinke, auktion og julehygge på Torvet

24. december 2010 - kl. 7:44 - af

Denne sidste dag inden jul, blev et flot punktum for årets julehandel og hygge i hele Sæby. Med TV holdet fra TV2nord og Mogens med blåfrosne finger gik eftermiddagen hurtigt på hæld. Først med auktion over de før omtalte flotte donationer fra byens forretninger, og senere med julehygge og skorstensskinkens hemmelighed, serveret fra byens nye slagter Anders Engen. Det lød fra hans mund meget enkelt, masser af salt og tålmodighed, så skulle skorstensskinken være lige til at sætte tænderne i. Om det nu er så enkelt, skal vi lade være usagt – men godt smagte det. Mogens fik også testet dagens temperatur!– eller mangel på samme, det kogte vand der røg i luften blev til sne inden det igen nåede jorden, så dermed kunne det konstateres, at det er – og bliver hunde koldt.
Lidt varme kunne det derimod blive til, da hele 21.900 kr blev overrakt af Handelsstandsforeningens formand til Sæby Miniby’s næste projekt – byens flotte varetegn Vandmøllen. Dette projekt bliver nok Minibyen’s største, da der skal opføres både vandmølle med åløb, og sidst men ikke mindst lystbådehavn i den anden ende ved udløbet i havet. Så der er hårdt brug for støtten, der her er kommet til huse med hjælp fra de mange butikker, som der da også blev takket mange gange, inden Mogens igen kunne drage ud på de danske veje i sin julepyntede bobbel, med ønsket til alle om en glædelig jul.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skorstens skinke, auktion og julehygge på Torvet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER