Brand i campingvogn ved Svalereden Camping

Brand i campingvogn ved Svalereden Camping

14. december 2010 - kl. 22:32 - af

Her til aften måtte brandfolk fra Falck i Sæby slippe håndboldlandskampen, da alarmen gik med melding om overtændt campingvogn ved Svalereden Camping i Sæby. Ved ankomsten kunne de konstatere, at vognen var placeret på p-pladsen modsat Svalereden, og at vognen ikke stod til at redde. Nordjyllands Politi ankom også til stedet og kunne oplyse, at vognen har stået efterladt på p-pladsen i en længere periode. Årsagen til branden vides ikke, men kan være opstået i en gasinstallation eller evt. være påsat. Folkene på Svalereden oplyser, at de hørt brag fra vognen, men om det skyldes sprængte dæk eller gas vides ikke.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand i campingvogn ved Svalereden Camping ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER