SKJOLDs Venner afvikler Julebankospil tre torsdage

SKJOLDs Venner afvikler Julebankospil tre torsdage

9. december 2010 - kl. 10:22 - af

Igen i år afvikler SKJOLDs Venner tre store julebankospil i december måned.

Carlo Pedersen, formand for vennerne siger: Ved julebankospillene er gevinsterne sponsoreret af byens erhvervsdrivende. I år er ingen undtagelse. Vi har fået fantastisk god opbakning fra vores sponsorer til spillene og dermed til de aktiviteter vi laver for SKJOLDs ungdomsafdeling. Det er lykkes os at lave et kæmpe gevinstbord til hvert spil i år.

Der er julebankospil i aften torsdag kl. 19,00 i SKJOLDs Klubhus på Kjeldgårdsvej i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SKJOLDs Venner afvikler Julebankospil tre torsdage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER