Englesang og hyrderock i Understed kirke

Englesang og hyrderock i Understed kirke

9. december 2010 - kl. 2:06 - af

Kører du ind i Understed, bliver du mødt af nisser, men i kirken kan du finde englesang! Til søndagens eftermiddagsgudstjeneste medvirker Karup og Understed kirkes Gospelkids nemlig. De yndige piger går Lucia i deres hvide dragter og drengene giver den gas som hyrder.  Gudstjenesten bliver ekstra børnevenlig så bedsteforældre i Understed, få lavet en aftale med jeres børnebørn, så de kan få en smuk juleoplevelse i kirkens perfekte rammer. Og Understedbørn – send en sms af sted til farmor…..

Når gudstjenesten er slut serveres der fyldig oksekødssuppe i Menighedshuset, så der er ingen grund til at stresse over aftensmaden denne 3. søndag i advent.  Lad roen falde over jer. – Vi ses i Understed Kirke!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Englesang og hyrderock i Understed kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER