Julestemningen var i top til Christmas by night

Julestemningen var i top til Christmas by night

6. december 2010 - kl. 1:52 - af

Fredag var dagen, som af mange blev betegnet som startskuddet på både julehygge og julehandel. Der var da også masser af mennesker, der valgte at ligge vejen forbi Christmas by night i Sæby. Både julehuse, juletog og ikke mindst julestemningen var i top, og de helt unge fik lejlighed til at stifte bekendtskab med intet mindre end en danmarks præmiere. Is-disko på Handelsstandsforeningens dyrt indkøbte kunststofbane – krydret med julemusik og diskolys – ja det var bare sagen for de mindste, mens de lidt ældre med forældre tog en hyggetur i toget, som hele aftenen – flot julepyntet – kørte rundt i byens gader. Efter lukketid var der da også udbredt tilfredshed hos hovedparten af byens forretningsdrivende, der alle glædede sig over, at mange af de lokale havde valgt at købe deres julegaver i hyggelige Sæby. Handelsstandsforeningens formand kunne da også kun opfordre dem, der ikke allerede havde købt deres gaver, til at ligger vejen forbi.
Der er ingen tvivl om, at vi har konkurrence dygtige priser, fortalte Helle og fortsatte: “Så hvis de lokale også om 5 år vil kunne handle med det fantastiske udvalg, som Sæby byder på, så er der ingen tvivl om, at handlen skal ligges lokalt, ellers bliver der måske også tale om at butiksdøden banker på i vores dejlige by”.
Det er lykkedes os, at få TV2nord til at ligge vejen forbi inden jul. Så hvis nogen vil gøre et kup sidste dag inden jul, kan jeg kun opfordre til at kigge forbi Torvet den 23. december, når Mogens kigger forbi og bortauktionere gaver – sponsoreret af byens butikker – til støtte for et godt lokalt formål, som vi løfter sløret for senere, slutter hun.
God julehandel til alle!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julestemningen var i top til Christmas by night ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger