Nyt tiltag: Ring til sygehusledelsen

Nyt tiltag: Ring til sygehusledelsen

5. december 2010 - kl. 11:18 - af

Borgerne har fra mandag den 6. december mulighed for at få direkte taletid hos sygehusdirektør Ingeborg Thusgaard på Sygehus Vendsyssel.

Det sker med et nyt tilbud om at inddrage brugerne, hvor borgere nu har mulighed for at få en snak med sygehusdirektøren den første mandag i hver måned mellem kl. 15-17.

Det handler om borgerinddragelse

Det kan handle om alt fra gode til dårlige oplevelser som pårørende eller patient på Sygehus Vendsyssel. Eller det kan være noget helt andet.

Sygehusdirektør Ingeborg Thusgaard siger om formålet med den åbne telefon:

– Vi ønsker at rette mere og mere ind på brugernes ønsker. Og så vil vi gerne være med til at fremme patienttilfredsheden ved at prioritere en åben taletid for borgerne, hvor de kan få mig i tale. Jeg vil skrive et notat fra hver samtale, og alle henvendelser bliver taget seriøst, siger Ingeborg Thusgaard.

Hun er ikke i tvivl om, at der vil komme henvendelser, som kan være med til at påvirke processer og arbejdsgange på Sygehus Vendsyssel.

– Det er klart, at vi tager særlig hånd om de sager, hvor noget kan gøres bedre. Disse sager skal vi rette op på, og her er brugerne en god indgang for os, siger Ingeborg Thusgaard.

Det er langt fra fremmed for hende at snakke direkte med patienter og pårørende, som nu og da ringer til hende med en kommentar til sygehuset. Det er borgerne stadig velkomne til uden for telefontiden, men ved at sætte en fast dag på til en direkte samtale med sygehusdirektøren vil Sygehus Vendsyssel gerne signalere, at det er et område, som ledelsen prioriterer, og dermed sætter en fast tid af til.

Da Ingeborg Thusgaard tidligere var direktør for Frederikshavn Sygehus havde hun også et fast tidspunkt, hvor borgerne kunne ringe til hende.

– Det er meget lærerigt at møde borgerne direkte på den måde, og jeg ser frem til at gentage tilbuddet på Sygehus Vendsyssel, siger Ingeborg Thusgaard.

Alle kan ringe på den direkte telefon og stille spørgsmål, der har med Sygehus Vendsyssel at gøre i henholdsvis Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev eller Skagen

E-mail dette indlæg

Share on Facebook

En kommentar til “Nyt tiltag: Ring til sygehusledelsen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nyt tiltag: Ring til sygehusledelsen”

  • Tak for endnu et rigtig godt initiativ. Dem har Sygehus Vendsyssel efterhånden mange af. Og det glæder vi os over..

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt tiltag: Ring til sygehusledelsen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger