Kender du dine forpligtelser – læs vinterregulativet her

3. december 2010 - kl. 17:07 - af

Park & Vej i Frederikshavn Kommune er klar til vinteren. På disse sider kan du læse om, hvordan vi i Frederikshavn Kommune sikrer, at det er trygt at færdes i kommunen, når vinteren sætter ind. Vinterperioden regnes fra 1/11 – 31/3 – men særlige forhold kan evt. forlænge perioden.


Grundejerens forpligtigelser

Du kan desuden læse, hvad du selv har pligt til ved din bolig om vinteren. Du skal nemlig holde din indkørsel og dit fortov fri for sne og is, så f.eks. skraldemand, postbud og andre gæster kan færdes sikkert.
Læs mere om grundejerens forpligtelser her.

Prioritering af veje
Er du interesseret i at se hvordan sne- og saltruterne i kommunen er prioriteret, kan du finde kort over de forskellige områder ved at klikke her.

Vintertrafik.dk
Du kan døgnet rundt følge vintervejrets konsekvenser for trafikken påwww.vintertrafik.dk – hvor du også kan se, hvornår der er igangsat snerydning og saltning i kommunen.

2 kommentarer til “Kender du dine forpligtelser – læs vinterregulativet her” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Kender du dine forpligtelser – læs vinterregulativet her”

  • Det lyder da også godt at borgerne SKAL holde fortove og indkørsel fri for is og sne,og det mener jeg bestemt også, men så er det jeg undrer mig om ikke det også er kommunens pligt at holde vejene så de er til at køre på ?? er ansat i kommunen og kører ud til borgere hver dag, det er ofte med livet som insats vi begiver os ud på vejene for at passe vores job, strækningen fra Voergård til Voerså er helt forfærdentlig at bumpe rundt på. Når min bil bliver ødelagt mon så kommunen vil betale regningen ?????

  • ÅSE dit eneste problem er at du er ansat i kommunen, men desværre for dig arbejder du ikke oppe i Frederikshavn, hvis du gjorde så ville du se veje der er lige så farbare som om sommeren, hvorfor nu det, JO DET ER JO DER DET STORE RÅDENHUS LIGGER, og politikerne skal jo have så de kan komme frem til kaffe slader, ellers går det jo helt galt i kommunen hvis de ikke har mulighed for at sidde over kaffen og finde ud af hvor de nu skal sætte sparekniven ind, uden for deres egen domæne.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kender du dine forpligtelser - læs vinterregulativet her' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER