Til julebal i hundeland for to- og firebenede

Til julebal i hundeland for to- og firebenede

1. december 2010 - kl. 11:46 - af

Nordjyllands Dyreadfærdsklinik i Gandrup, afholder i lighed med sidste år, årets sjoveste juletræsfest lørdag den 18. december kl. 14.00 – 17.00 for alle slags hunde, der har lyst til at gå om juletræet, synge og få gaver.

Det er dog kun hundene, der vil få gaver, men til de 2 benede vil der være gløgg, kaffe og småkager.

Som hund skal du overholde visse regler: “Du må ikke være sur på andre hunde og mennesker – der skal hygges og ikke snerres eller gøes af andre. Man må gerne snuse til pakkerne, der ligger under træet, men ikke stjæle – selv om det svært at vente.”, siger Vibeke Reese.

Så har du lyst til at deltage i denne juletræsfest, skal du nok skynde dig, at melde dig til på vibeke@reese-nda.dk eller på tlf. 4010 2526.

Der er kun 20 pladser og sidste frist for tilmelding er 11. december.

Pris: 25 kr. pr. menneskenæse og 25 kr. pr. hundesnude.

Og husk alle hunde skal have deres ejer i snor.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Til julebal i hundeland for to- og firebenede' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER