Ålen på slottet var tungere end som så

Ålen på slottet var tungere end som så

30. november 2010 - kl. 17:43 - af

I forbindelse med “jul på Sæbygaard Slot”, havde Klostergydens Fisk udstillet en kæmpe havål. Denne havde man mulighed for at gætte vægten på. Der kom mange gode bud, og den heldige vinder er nu fundet, fortæller Helene Aaen fra Klostergydens Fisk.
Ålen vejede 14 kg. og det havde Per Kristensen, Tinglevvej 5 i Frederikshavn fundet frem til.

Klostergydens Fisk og saebyAvis.dk siger tillykke til den heldige vinder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ålen på slottet var tungere end som så' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER