Sneen har skabt travlhed hos Falck i Nordjylland

Sneen har skabt travlhed hos Falck i Nordjylland

29. november 2010 - kl. 14:32 - af

Siden kl. 06.00 mandag morgen, er Falck blevet kaldt ud til 308 assistancer indtil videre. Vinteren skaber trafikale problemer, og det kan mærkes hos Falck i Nordjylland, fortæller Peter Frandsen, daglig leder hos Falck, Nordjylland.
Der er et problem, som især har voldt mange bilister problemer. De kører nemlig fast i sneen. 130 gange har Falck måttet rykke ud for trække biler fri. Ud over de mange fritrækninger, så har folk haft brug for Falcks assistance til at starte bilerne, skifte dæk og låse bildøre op.
Ligeledes fortæller Ib Nielsen, indsatsleder fra Frederikshavn kommune, at selv om der ligger store driver i landområderne, vil madudbringningen til de ældre i kommunen, foregå planmæssigt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sneen har skabt travlhed hos Falck i Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER