YouSee vender op og ned på kanalerne

YouSee vender op og ned på kanalerne

28. november 2010 - kl. 1:09 - af

Især ældre mennesker skal nok have teknisk hjælp med fjernsynet fra på mandag, hvor YouSee gennemfører en række ændringer med tv-kanalerne.
Landets største tv-selskab roder rundt med teknikken, og derfor skal millioner af danskere nu genindstille kanalvælgeren på deres fjernsyn.

Ellers kan de måske ikke længere finde favoritkanalen på sin vante plads i næste uge.

Det gælder halvdelen af landets husstande – 1,2 millioner – som abonnerer på YouSee, der gennemfører en række ændringer fra mandag til onsdag.

“Vi beklager, at vi skal ulejlige vores kunder, men det er desværre nødvendigt, når vi skal lancere de mange kanalnyheder. Forhåbentlig vil langt de fleste blive glade for de nye tilbud,” udtaler vicedirektør Ulf Lund fra YouSee, til avisen.dk.

“Vores kundeservice sidder selvfølgelig parat til at hjælpe, men lige præcist kanalindstillinger kan det være svært at vejlede om gennem telefonen, fordi der findes så mange forskellige slags tv-apparater.”

Derfor kan især ældre mennesker få brug for en hjælpende hånd fra venner eller familie, lyder opfordringen fra tvudbyderen.

2 kommentarer til “YouSee vender op og ned på kanalerne” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “YouSee vender op og ned på kanalerne”

  • Svend Mikkelsen

    ja det er godt nok, lav om og om igen, så har vi kun at håbe, at sønnen kommer hjem, eller naboens søn kommer hjem, der er vist en mere der måske kan hjælpe. der er for meget der bliver væk formig, førhen kunne jeg nemt selv klare den slags, men det kan jeg slet ikke i dag. bl. a. er hukommelsen blevet meget dårlig, men også spekulatoren, den virker ikke som i de gode gamle dage. det de fødselsdage, der har været for mange, 86 år så er der ting der ikke er som de kunne være.

  • Per Stenvei,Sæby

    Jeg kan fuldt ud tilslutte mig denne kommentar, det er snart ved at være “træls” med den signalleverandør, mon ikke man skulle kigge sig om efter en bedre.
    Jeg og flere naboer troede, at når først vi har kabeltv, så ligger programmerne i vores tv, at de som før blev flyttet til en anden kanal, kan være OK, men at de helt forsvinder og skal geninstalleres(af tekniker) det er skuffende , vi er jo ikke alle lige ferme til kanalindstilling. Det er jo også frustrerende , at man indimellem ikke kan ringe på IP-telefoni fordi der “pilles” i skabene, og det er faktisk sket tit.
    Så til Sæby Antenneforening, gør noget ved sagen, ellers taber i jo på et tidspunkt til en anden løsning, der er jo flere at vælge imellem. God Jul !

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'YouSee vender op og ned på kanalerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger