Musikalsk jule-legestue med Morten Mosgaard

Musikalsk jule-legestue med Morten Mosgaard

26. november 2010 - kl. 1:20 - af

I starten af december skal julen synges og danses ind. Det gør vi selvfølgelig også på bibliotekerne i Sæby, Skagen og Frederikshavn. I år har vi allieret os med den humør-fyldte Morten Mosgaard, som vil inspirere de 3 – 6 årige og deres voksne til at danse, synge og hygge for fuldt drøn.

Morten er vant til at holde musikalsk legestue, men han er også god til at give sine arrangementer et juletwist. Han møder op præcis som han altid ser ud, men måske har han denne gang taget en nissehue på? Sangene og legene, som Morten underholder med, har han selv skrevet eller fundet på, og nogle gange finder han endda på sange, mens han er i gang med at optræde. Men det er kun hvis der lige opstår en spænden-de situation.

Mortens musikalske legestue henvender sig til de 3 – 6 årige og deres voksne.

Så mød op på kommunens biblioteker og få sunget og danset julestemningen ud i hele kroppen!

Morten besøger Sæby Bibliotek torsdag den 9. december kl. 9.30, Skagens Bibliotek torsdag den 9. december kl. 12.30, og endelig besøger han Frederikshavn Bibliotek lørdag den 11. december kl. 11.00.

Billetter til arrangementerne koster kr. 10,- pr. stk. Du kan købe eller bestille  dem på bibliotekerne i Sæby, Skagen og Frederikshavn, hvor du også kan høre mere om arrangementerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikalsk jule-legestue med Morten Mosgaard ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER