Kalender- og adventspakker for den travle

Kalender- og adventspakker for den travle

24. november 2010 - kl. 2:58 - af

Den 1. december nærmer sig. Teak og Miljø har gjort det nemt for kunden, hvis man lige mangler kalenderpakker til kæresten, konen eller bare til en ven.

Sidste års succes er blevet fulgt op, så der igen i år kan købes 24 indpakkede gaver til alle dagene i december, eller man kan vælge en advents kalender. Der er selvfølgelig mulighed for selv at have  indflydelse på, hvad pakkerne skal indeholde, og hvordan farverne skal kombineres, så det passer til den enkelte modtager, her er det nok kun fantasien, der sætter grænsen, da udvalget og mulighederne er mange.

Teak og Miljø er selvfølgelig også i år at finde på Sæbygaard til arrangementet  ”Gammel Jul på Sæbygaard” som løber af staben den 27. og 28. november.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Kalender- og adventspakker for den travle ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER