Information fra Frederikshavn Kommune

Information fra Frederikshavn Kommune

17. november 2010 - kl. 6:03 - af

Frederikshavn Kommune har i henhold til Planlovens § 35 meddelt landzonetilladelse til følgende: Nedrivning af eksist. fritliggende enfamiliehus – opførelse af nyt fritliggende enfamiliehus på 245 m², på ejendommen beliggende Koldbromøllevej 13, matr. nr. 12 e, Den Sydvestlige Del, Torslev

Om- og tilbygning til enfamiliehus på ejendommen Karupvej 122, Sæby, matr. nr. 1 e Hørbylund Hgd., Hørby. Fremtidigt boligareal bliver 290 m².

Opførelse af drivhus på 72 m² på ejendommen Lienshøjvej 10, Sæby, matr. nr. 12 c Den sydvestlige Del, Understed.

Vil du vide mere?

Om tilladelsen, kan du henvende dig til Teknisk Forvaltning, Byggemyndighed på tlf. 98 45 63 39.

Vil du klage over afgørelsen?

Tilladelsen kan påklages til Naturklagenævnet af enhver, der må antages at have en retlig interesse i sagens udfald. Klagen skal være modtaget i Frederikshavn Kommune senest den 15. december 2010. Eventuel klage skal være skriftlig og sendes til Frederikshavn Kommune, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn eller e-mail til post@frederikshavn.dk.

Kommunen videresender klagen til Naturklagenævnet, som opkræver et gebyr på 500 kr. for behandling af klagen. Behandling af klagen påbegyndes ikke, før betalingen er modtaget. Gebyret tilbagebetales, såfremt der opnås helt eller delvist medhold i klagen.

Teknisk Forvaltning

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Information fra Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER