Danske Handicaporg. uddeler OMTANKEN

Danske Handicaporg. uddeler OMTANKEN

16. november 2010 - kl. 14:44 - af

DH Frederikshavn uddeler hvert år på sin fødselsdag den 14. november OMTANKEN.

Omtanken er en handicappris som DH Frederikshavn giver til en virksomhed, en forretning eller en person i Frederikshavn Kommune, der har gjort en ekstraordinær indsats ved f.eks. at lette tilgængeligheden for handicappede, eller ved at yde en særlig services til handicappede med specielle behov, eller som har gjort en særlig indsats for handicappede på arbejdsmarkedet. (Det rummelige arbejdsmarked.)

Omtanken blev i går tildelt Nr. Vesterskov i Dybvad, institutionen blev indstillet af Ole Sørensen Sæby, Ole skriver i sin indstilling at han efter at have gået hjemme i 8 år efter en Apoplexi på Nr. Vesterskov fik chancen for at starte i et skånejob som chauffør, et job som består af at hente og bringe elever dagligt, samt hente diverse ting til Nr. Vesterskovs mange forskellige værksteder.

Som Ole så rigtig skriver de turde give mig en nye chance, de gav mig ansvar et stort ansvar, det har nu resulteret i at stedet har indkøbt en 8 personers bus som specielt er indrettet til Ole´s handicap.

Ole slutter sin indstilling med en glæde over nu at føler sig som en del af arbejdsmarkedet igen, have omgang med lærer og elever, have ansvar og ikke mindst har det givet mig en stor glæde ved livet tilbage.

En enig bedømmelseskomite valgte denne indstilling til årets bedste og prisen blev overrakt ved en lille sammenkomst hvor lærer, elever og ansatte modtog prisen. Prisen består af en plakette som tildeles stedet og i samarbejde med SPAR NORD Bank en kontant pris på 2500,- kr.

Formanden for DH Frederikshavn Kurt Nielsen, det er et fantastisk sted NR. Vesterskov, et lille sted med store muligheder, her arbejdes der med unge mennesker som har brug for hjælp til at komme videre i livet, her er en særlig tilrettelagt Ungdomsuddannelse, der er landbrug, værksteder, skovbrug, her lærer man om botræning kort sagt her er høj til loftet og ikke mindst rummelighed, hvilke Ole ikke mindst er det bedste eksempel på.

Et stort tillykke til NR. Vesterskov.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danske Handicaporg. uddeler OMTANKEN' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER