Ugens flotte buket fra Bellis Blomster går til:

Ugens flotte buket fra Bellis Blomster går til:

13. november 2010 - kl. 5:29 - af

Denne uge buket går til: Lillian Bjerggård Kristensen i Hørby.

SaebyAvis modtog for et par uger siden en opfordring med ordlyden:

Ugens buket bør gå til Lillian Bjerggård Kristensen, Socialfaglig konsulent, Projektafdelingen, Frederikshavn Kommune.
Lillian er et fantastisk menneske, som jeg har mødt under et langvarigt sygdomsforløb med depression. Hun overtog “min sag” midt i et arbejdsprøvningsforløb i foråret. Fra første dag, udviste hun et engagement, jeg sjældendt har mødt. Når tingene var lidt svære for mig, var hun der med opmuntring, nærvær og forståelse. Har svaret promte på frustrerede mails fra mig, selv hvis tiden ikke lige har været til et langt svar, har hun givet sig tid til at sende en opmuntrende smiley 😉
Hun har en fænomenal evne til at se bag den facade jeg har været “god” til at sætte op udadtil, og fornemme hvad jeg egentlig har haft brug for, hun har kunnet trænge ind bag facaden og rørt ved nogle ting som for mig har været svære at forholde mig til, hvilket ofte har givet mig stof til eftertanke og givet mig mulighed for at arbejde med tingene.
På baggrund af et arbejdsprøvningsforløb, der for mit vedkommende havde været særdeles meningsfuldt og givende, sendte vi sammen, først på sommeren en ansøgning om en revalidering til mig, til Frederikshavn kommune. Denne ansøgning fik jeg afslag på. Lillian tog sagen i egen hånd, hun mente ikke at den afgørelse der var truffet, stemte overens med de værdier man havde i projektafdelingen og som hun ønskede at arbejde ud fra. Hendes kampånd og ihærdighed, førte således til, at Frederikshavn Kommune i sidste måned ændrede deres beslutning, og jeg fik tilkendt en revalidering :-). Jeg er allerede nu i gang med en ny uddannelse, tilrettelagt i samarbejde med Lillian, således at opstarten tilgodeser mine behov for tryggge rammer opmuntring og vejledning undervejs. Jeg har kort sagt fået muligheden for at starte på en frisk i mit liv, takket være en uovertruffen menneskelighed, arbejdsindsats og tro på at menneskelige værdier står over økonomien. Tusind tusind tak Lillian, slutter Bettina Bak, fra Sæby.

Ugens buket fra Bellis Blomster består af: Gerbera, nellikker, orkide, buket roser og æbler.
Ugens buket kan købes hos Bellis Blomster og har en værdi af ca. 275 kr.
Se flere buketter på www.bellisblomster.dk

Har du lyst til at sige tak, undskyld eller jeg elsker dig, helt gratis?
Hvem rydder op efter festen, klapper stolene sammen efter ”Bamse” koncerten i Syvstenhallen. Hvem er det der altid stiller op, når børnene er syge, og man skal på arbejde?
SaebyAvis.dk laver i samarbejde med Bellis Blomster, en super måde at sige tak på!
Lav en lille beskrivelse af, hvorfor du vil sig tak, undskyld eller bare jeg elsker dig!

SaebyAvis.dk afleverer buketten til modtageren og bringer et billede af den glade modtager i avisen.
Du sender os bare en mail og vi vælger ugens Heldige!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens flotte buket fra Bellis Blomster går til:' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER