Dagplejere skilter med deres faglige stolthed

Dagplejere skilter med deres faglige stolthed

10. november 2010 - kl. 1:53 - af

I Frederikshavn Kommune er dagplejerne så stolte af deres arbejde, at de er begyndt at skilte med det. Hver eneste barnevogn i dagplejen er blevet forsynet med en ”nummerplade”, der bærer teksten ”Dagplejen på toppen”.

– Vi har fået nummerpladerne lavet, fordi vi ønsker at synliggøre den kommunale dagpleje i bybilledet. Vi mener, at vi har et produkt på toppen, hvor kvalitet og faglighed går hånd i hånd. Dagplejerne vil gerne vedkende sig, hvad de står for og vise omverdenen, at de er stolte af deres arbejde, fortæller Helle Bruun Andersen, dagplejeleder i Frederikshavn Kommune

Blandt de 232 dagplejere i kommunen på toppen er der opbakning til ideen. De første dagplejere fik monteret de nye nummerplader på deres barnevogne den 29. oktober, og snart vil alle dagplejens barnevogne køre med både glade børn og det positive budskab ”Dagplejen på toppen”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dagplejere skilter med deres faglige stolthed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER