På biblioteket får du inspiration til julens dekorationer

På biblioteket får du inspiration til julens dekorationer

6. november 2010 - kl. 11:09 - af

– Er der gået for meget tradition i dine adventskranse og juledekorationer?
– Trænger du til ny inspiration?
– Står du altid og mangler de sidste tips?

Kig forbi på Sæby eller Frederikshavn Biblioteker, hvor vi får besøg af Jette Balle, som vil vise og give tips til årstidens dekorationer. Jette har mange års erfaring i at lave smukke – og også anderledes – dekorationer, og den erfaring vil hun gerne øse ud af på Sæby Bibliotek torsdag den 18. november kl. 19.00 – 21.30 og på Frederikshavn Bibliotek tirsdag den 23. november kl. 19.30 – 21.30.

Kom og se, hvordan Jette arbejder med de mange, forskellige og smukke materialer, som hun sætter sammen på både traditionel og utraditionel vis. Hvis du har lyst, må du gerne medbringe dine egne materialer og få tips til anvendelsen af dem

Der er gratis adgang til arrangementerne, og tilmelding er ikke nødvendig

Du kan selvfølgelig også låne bøger om emnet – vi hjælper gerne med at finde lige de materialer, du har brug for.

Hvis du har spørgsmål omkring arrangementet, er du velkommen til at kontakte Jette Balle på telefon nummer 98 45 91 61 eller e-mail jesb@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'På biblioteket får du inspiration til julens dekorationer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER