Kylling som vor mor lavede det uden friture

Kylling som vor mor lavede det uden friture

5. november 2010 - kl. 10:51 - af

Der er gået mere end et halvt år, siden de nuværende ejere overtog byens bedst placerede grill, Sæbygrillen.
Så de synes nu det er tid til lidt nye tiltag, og har derfor hver torsdag til søndag tændt den store ovn, så alle madglade Sæbynitter kan få lejlighed til at smage gammeldags ovnstegt kylling, som vor mor lavede dem. Hong, som er den ene part af den familieejede grill fortæller, at ovnkyllingerne er væsentlig større end dem man normalt køber, der har været en tur i frituren, de er ligeledes mere smagsfulde, når de har været mere end 3 timer i ovnen, frem for de 20 minutter de frosne kyllinger skal have i frituren, for at være gennemstegt. Hong fortæller også, at nogen er lidt skeptiske overfor ovnkylling p.g.a. den megen snak om salmonella, men alle kan være ganske rolige, når de har roteret i ovnen i 3 timer, er de fuldt ud gennemstegt og smager bare endnu bedre, slutter hun med et stort smil.
Et andet nyt tiltag er China box, som ikke har været til at opdrive i Sæby, siden kineserrestauranten i Vestergade lukkede for mange år siden. Den er dog ikke blevet meget anderledes siden dengang, og kan sammensættes efter eget ønske.
Til sidst vil Hong gerne benytte lejligheden til at takke de mange trofaste og nye kunder, der har taget så godt imod dem her i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kylling som vor mor lavede det uden friture' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger