Falck kaldt til efterslukning i Dybvad

Falck kaldt til efterslukning i Dybvad

4. november 2010 - kl. 16:50 - af

For to dage siden kunne man læse om en brand i en ubeboet ejendom på Kroghsdamsvej i Dybvad. Branden blev opdaget kl. 02, og brandfolk fra Sæby blev vækket af nattesøvnen og kørte af sted. Det viste sig at være en ubeboet ejendom, og det eneste der kunne reddes var stuehuset. Branden var sandsynligvis opstået i elinstallationer i den ene af de to længer. For kort tid siden blev brandfolkene så kaldt af sted igen, da det fortsat ulmer på ejendommen. Der er kørt en brandbil af sted for at efterslukke, og der er ingen fare på færde, oplyser Falck.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Falck kaldt til efterslukning i Dybvad ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER