Efterlysning: Har nogen set vores kat Felix?

Efterlysning: Har nogen set vores kat Felix?

2. november 2010 - kl. 0:24 - af

Vi savner nemlig Felix, rigtig meget. Han er sort med hvid mave og poter, og lyserød snude. Han er meget nysgerrig og meget kælen, og plejer at komme hjem indenfor 1 time hver gang – men har nu været væk siden torsdag.
Uanset hvad der måtte være sket eller hvordan, vil vi bare gerne finde ham, helst i god behold selvfølgelig. Men det er næsten ikke til at bære, at vi ikke ved hvad der evt er sket eller hvor han er. Han ER øretatoveret.

Vi bor på Jernbaneallé i midtbyen.

Med venlig hilsen Chanett Hegaard Bilde, Tlf. 29722743

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterlysning: Har nogen set vores kat Felix?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER