Ordet er frit: Vestas er måske kun begyndelsen

Ordet er frit: Vestas er måske kun begyndelsen

28. oktober 2010 - kl. 15:52 - af

Poul Sørensen har sendt dette indlæg til SaebyAvis.dk

Vestas har kun gjort det, som vi må frygte sker frem til næste valg. Af frygt for endnu flere og øgede omkostninger i Danmark, hvis uheldet er ude, og der skulle bliver flertal for systemskifte efter næste valg, med en Helle Torning som leder, og en Ole Sorn som minister, vil omkostningerne ved produktion stige så meget at det ikke vil være rentabelt at produkcere i Danmark.

Derfor flytter man af sikkerheds mæsige grunde, til billigere produktionssteder, allerede nu.

Man kan jo så sammenligne med de arbejdere som bor i Danmark, men flytter deres skatteafregning til et land, hvor der er mere begunstigede forhold.

Man skal jo over for aktionærene, kunne fremlægge et godt regnskab

Altså lige nøjagtig det SAMME, som Vestas gør. Man meler egen kage.

Hvad kan vi så gøre. Jo vi må sikre at Dansk arbejdskraft er konkurencedygtig, både i kvalitet, leveringssikkerhed, og effektivitet. Det kunne klæde S & SF, hvis man trak i arbejdstøjet, og var medvirkende til en løsning. Man kunne jo tænke sig en bedre fordel ved at bruge alternativ energi.

Med venlig hilsen

Poul Sørensen

4 kommentarer til “Ordet er frit: Vestas er måske kun begyndelsen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Ordet er frit: Vestas er måske kun begyndelsen”

 • Svend Mikkelsen

  hej Poul – men det er da fantastisk, at du vil have at S og SF skal have skylden for det der sker, også selvom de ikke har medvirket, de er som sagt ikke i regering endnu, så det er altså en tro, fra dig, på at hvis nu O.S. V. så må man hellere flytte, altså ikke for al den nedskæringspolitik denne regering laver. men det er dog af stykket, som om du mener, at S og SF kan ordne dette, og lige finder en løsning til regeringen, fordi de ikke selv kan finde ud af noget som helst, eller var det ikke det du mente?

 • Svar til Svend
  Borgelige politikkere tager jo ansvar, selv omn det ikke hele tiden er populært. Vi kjommer jo bedre gennem krisen end mange af vore nabolande. Se bare Frankrig og Grækenkland, og mange flere. I stedet for at opitionen forsøger at score popularitet, ved intet at deltage i var det bedre de tog ansvar, og varetog deres vælgers inrteresse i forhandlinger. De bruger deres tid til og med at finde historier. Nu har man tilsyneladende også nægtet at samartbejde med enhedslisten.
  Det jeg mener er, at man alle skullke sætte sig sammen, og bruge tiden til noget nyttigt.

 • Hvis vi skal komme bedre igennem krisen, skulle de såkaldte politikere måske kigge i egne rækker og starte med selv at spare i stedet for at det altid er de svageste i Danmark der skal betale for de penge de smider om sig med, hvad med de selv gik ned i løn, hvad med de ikke gav store lønstigninger til deres spindoctorer, de kunne spare milioner på ulandshjælpen, de kunne spare milioner på de diverse unødvendige undersøgelser de laver mod hinanden, de konsulentfirmaer de så ivrigt benytter sig af hver gang der er en der ikke lige er på talefod med pamperne som sidder i regeringen så skal millionerne flyde ud af statskassen for at lave en undersøgelse, de kunne spare millioner ved at fjerne Claus Hjort, der er ikke mere FOLKEPOLITIKER i ham en der er hund i hundekiks, Nej lad os prøve igen med et arbejderparti ved magten det kan kun blive bedre for ringere kan det næppe blive.

 • Bravo Arne.

  Du tør sige det vi andre ikke tør.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Vestas er måske kun begyndelsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER