IF Skjold Sæby’s serie 1 spillede 2-2 mod Lindholm

IF Skjold Sæby’s serie 1 spillede 2-2 mod Lindholm

25. oktober 2010 - kl. 0:05 - af

Lørdag var serie 1 i aktion hjemme mod Lindholms tophold. En meget lige kamp, der pga. banens beskaffenhed blev en rodet affære. Lindholm kom foran efter et kvarter i første halvleg, men kort efter udlignede Dennis Poulsen. Et kvarter efter pausen bragte Daniel Overlade Sæby foran, mens det udlignende mål faldt blot 10 minutter før tid efter en fejl i Sæby-defensiven, skriver Jens Lorentzen på klubbens hjemmeside. Fyldigt kampreferat følger snarest.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby's serie 1 spillede 2-2 mod Lindholm ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER