Grunde til salg – Få strand og vand som nabo

Grunde til salg – Få strand og vand som nabo

24. oktober 2010 - kl. 0:21 - af

Parcelhusgrunde ved Søndergårdvej i Ålbæk udbydes til salg

Frederikshavn Kommune udbyder 24 velbeliggende parcelhusgrunde ved Søndergårdvej i Ålbæk til salg. Grundene udstykkes med størrelse på mindst 700 m2.
Grundene udbydes til højeste bud over 250.000 kr. for de billigste og 1.500.000 kr. for de dyreste grunde. Udover købesummen skal køber betale samtlige tilslutningsbidrag.

Afgivelse af tilbud
Grundene sælges fra mandag 29. november 2010 på grundlag af de indkomne købstilbud. De indkomne bud åbnes og grundene tildeles de nye ejere efter pris og prioritering. Købstilbud modtages, indtil der er indgået
endelig aftale om salg. Salget er dog betinget af, at der opnås den nødvendige salgsindtægt, der muliggør den nødvendige byggemodning.

Skriftligt tilbud skal afleveres i lukket kuvert mærket: ”Købstilbud på parcelhusgrund ved Søndergårdvej i Ålbæk. Må ikke åbnes”.

Købstilbud skal sendes til Frederikshavn Kommune, Teknisk Service, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn, eller afleveres personligt til Frederikshavn Kommune, Teknisk Service, Ørnevej 6, værelse 6, 9900 Frederikshavn.
Frederikshavn Kommune er ikke forpligtet til at sælge grundene, men kan forkaste samtlige tilbud.

Har to eller flere bydende afgivet enslydende tilbud, der samtidig er højeste tilbud, vil Frederikshavn Kommune skrive til disse bydere og opfordre til, at der afgives et nyt højere bud. Såfremt ingen af de bydende afgiver højere tilbud, eller der fortsat er flere enslydende tilbud efter denne 2. budrunde, afgøres det ved lodtrækning, hvem der kan erhverve grunden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Grunde til salg - Få strand og vand som nabo' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER