Græskar, gys og ”Sort Nat” i Sæby

Græskar, gys og ”Sort Nat” i Sæby

22. oktober 2010 - kl. 0:26 - af

Fredag den 29. Oktober fejres Halloween i Sæby. Butikkerne holder åbent helt til klokken 20 under temaet ”Sort Nat”. Mange af byens butikker har denne aften valgt at  lave ”momsfri zone” med 20% rabat på forskellige varer i butikken, og nogen har endda valgt at lave 20% på alt i hele forretningen. De butikker, der holder ”momsfri zone”, vil skilte med det, og nogen har valgt at mørklægge butikken i dagens anledning. Så kom og se hvem og hvor meget. En ting er dog sikkert – hygge eller måske nærmere uhygge – er kodeordet denne aften, krydret med masser af gode tilbud i byens forretninger.
Selvfølgelig er der også noget for børnene. Aktiviteterne starter allerede kl. 16, hvor der er mulighed for at lave sit eget græskar hoved. Ta’ eventuelt selv en kniv med til formålet, da vi kun har et begrænset antal, oplyser Conny Egeborg, der er ”praktiske gris”. Der vil til alle børn, der skære græskar, være en gratis slikposer. Og i anledning af Halloween vil der også være udklædte børn rundt i byen – hvem de er og hvor de er – ja det er jo så et af de mange mysterier, der ligger hen til ”Sort Nat” i Sæby.  De mange flotte græskar hoveder der i løbet af eftermiddagen og aftenen bliver til, vil efterfølgende blive pyntet med tændte lys rundt ved byens mange forretninger.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Græskar, gys og ”Sort Nat” i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger