Seniorarrangement hos LOOP en succes

Seniorarrangement hos LOOP en succes

16. oktober 2010 - kl. 0:21 - af

LOOP Cirkeltræningscenter var godt besøgt ved tirsdagens og torsdagens seniorarrangementer, som var i tæt samarbejde med Ældresagen.
Vi havde 50-60 besøgende på de to dage, og det er meget tilfredsstillende. Vi er meget imponeret over, hvor friske Sæbys ældre er, til at prøve noget nyt. Mange som kommer her, har faktisk aldrig før, sat deres ben i et træningscenter. Så bare det at møde op til et sådant arrangement kan være en overvindelse, udtaler Lisa Farum Kristiansen, som er daglig leder i LOOP Cirkeltræning Sæby.
Ældresagens Sæby afdeling var repræsenteret begge dage, og var med til at skabe en hyggelig stemning. Der blev trænet, prøvet, snakket, drukket kaffe og spist boller og kage. Men bedst af alt, en rigtig hyggelig stemning begge dage.
Alle som mødte op fik tilbuddet om gratis prøvetræning 10 dage frem, samt et gratis LOOPTJEK, som er en måling af kroppens sammensætning i forhold til ens alder. Tilbuddet om 10 dages gratis prøvetræning og gratis LOOPTJEK gælder for alle oktober måned ud. Så måske en idé, til en aktivitet for unge, mor, far og bedsteforældre i efterårsferien, slutter Lisa Farum Kristiansen. Aldersgrænsen for at træne i LOOP, er 15 år oplyses det.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Seniorarrangement hos LOOP en succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER