Billetsalget til tyrolerfesten er godt i gang

Billetsalget til tyrolerfesten er godt i gang

15. oktober 2010 - kl. 15:36 - af

Syvsten IF kan melde om god gang i billetsalget til årets tyrolerfest i Syvstenhallen. Lørdag d. 30. oktober kan stemningen ikke undgå at komme i top, når Sæby Tyrolerorkester slår tonerne an til fest.

Vi glæder os til at prøve kræfter med et arrangement af denne type. Vi har i 33 år arrangeret halfest med Bamses Venner, men det er en helt anden fest, selv om Bamse får halgulvet til at gynge. Denne gang er det borde, bænke og publikum, der skal gynge til tyroler- og populærmusik.

Det vil også være nyt for os at maden vil være en buffet, med alt hvad hjertet begærer af ølben, bratwurst, kräuterfilet, og tilbehør.

Syvsten IF er klar til at klare opgaven, så gæsterne kan forvente en aften med barpersonale i tyrolertøj. Skulle gæsterne have lyst til at møde op i tyrolertøj vil det bare krydre stemningen endnu mere.

Flere firmaer har valgt at lægge firmafesten eller julefrokosten d. 30. oktober til tyrolerfesten. Det glæder os. Udover Sæby Tyrolerorkester, som lige har underholdt i Fårup Skovhus, og som også har et arrangement på Skagen Bryghus inden festen i Syvsten, vil der være underholdnings-musik af DJ. Det bliver festligt, er vi sikre på

Lige nu har vi en lille konkurrence kørende igennem Sæby netavis, hvor endnu 5 heldige vindere kan erhverve sig en billet til tyrolerfesten i Syvsten.

Billetter kan stadig købes hos Click i Sæby og i Syvstenhallens Cafeteria. Syvsten IF kan også kontaktes på 21451823 for salg af billetter samt bordbestilling.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Billetsalget til tyrolerfesten er godt i gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger