Nyt tiltag – opstart af miniton i Syvsten IF

Nyt tiltag – opstart af miniton i Syvsten IF

11. oktober 2010 - kl. 0:03 - af

Lørdag d. 9. okt. kl. 10 – 11 var der opstart på et nyt tiltag i badmintonafdelingen i Syvsten IF.
Miniton er badminton for de 3- 7- årige, hvor leg og forældre deltagelse er primære ingredienser i konceptet. DGI har de seneste par år gjort en storstilet indsats for at uddanne instruktører til dette nye tiltag. Syvsten IF vil gerne være med på vognen og Inge N Rasmussen står for miniton i Syvsten IF sammen med nogle af ungdomsspillerne. I lørdags assisterede Maiken Larsen og Frederik Vad ved Minitons opstart. Der blev leget, løbet, grinet, spillet Miniton. En meget fin opstart.

Lørdag d. 16. okt. vil Miniton foregå i tidsrummet kl. 9.30 – 10.30 i Syvstenhallen. Vi håber at endnu flere vil finde vej til hallen. Tiderne fremover vil komme på www.syvstenif.dk Det kan svinge mellem fredag eftermiddage, lørdag formiddag og enkelte gange søndag formiddag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt tiltag - opstart af miniton i Syvsten IF' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER