Aftenarrangement i Café Mandfred

Aftenarrangement i Café Mandfred

11. oktober 2010 - kl. 0:48 - af

Jobskifte i en moden alder fra fysioterapeut til præst er aftenens emne i Østervrå Frikirke, hvor alle kvinder er velkomne.

Den traditionelle brunch er ligesom ikke aktuel til det næste møde i Café Mandfred. Caféen holder nemlig som noget helt nyt et arrangement onsdag aften den 13. oktober.

Vi glæder os til at få besøg af baptistpræst Anne-Marie Vinther fra Frederikshavn, fortæller arrangørerne. Vi skal hører om Anne-Maries liv med særlig vægt på hendes jobskifte i en moden alder. Anne-Marie er midt i halvtredserne, så det er en erfaren dame, der har valgt et helt nyt liv. Desuden er hun og hendes mand flyttet fra Holstebro til Frederikshavn inden for det seneste år.
Traktementet er som nævnt skiftet ud, men vi skal selvfølgelig også denne gang hygge os med et indbydende bord bestående af lækkert hjemmebagt brød med pålæg og ost. For dette betales et beskedent beløb. Tilmelding til Susanne Andersen eller Mette Mose.

Brunch med nødhjælp
Lørdag den 4. december er Café Mandfred klar med sit næste arrangement, denne gang med det kende bunchtema. Dagens gæst er Karin Christiansen fra Pandrup, som vil fortælle fra rejser til Hawaii, Letland og Budapest. Steder hvor Danske Baptisters Kvindeforbund har kontakter og samarbejdspartnere. Østervrå Frikirke sender hvert år nødhjælp til den fattige del af Letland, også herfra kan Karin Christiansen fortælle nyt.
Café Mandfred er for piger og kvinder i alle aldre, så tag endelig en veninde med, lyder opfordringen fra caféen, der også handler om hyggeligt samvær, mulighed for at diskutere arrangementets aktuelle emne og meget andet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aftenarrangement i Café Mandfred' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger