Sæby svømmebad vil forkæle brugeren

Sæby svømmebad vil forkæle brugeren

9. oktober 2010 - kl. 0:20 - af

Trods de varslede kommunale besparelser skal der stadig være plads til at forkæle kunderne, fortæller den adm. leder i Sæby svømmebad Jeppe Møller Jacobsen.

Onsdag den 6. oktober lød startskuddet for Sæby Svømmebads seneste og nyeste pilotprojekt ”Wellness & Mad”.
Svømmebadet afholder allerede 35 årlige wellness onsdage, primært placeret i de kolde måneder og som et supplement til disse wellness onsdage tilbyder Svømmebadet nu også den første onsdag i måneden konceptet ”wellness & mad”

Wellness onsdage er en aften hvor hygge i stearinlysets skær og den totale afslapning er i fokus. Hele ideen med en wellness dag midt på ugen er at kunne tilbyde vore kunder, byens borgere og erhvervslivet i Sæby et frirum der kan hjælpe til at ligge en smule afstand til hverdagens stress og jag, fortæller fungerende bademester: Hanne Thellufsen

Adm. leder Jeppe Møller Jacobsen er også overrasket, det nye tiltag viste sig at blive et langt større tilløbsstykke en forventet, vi var simpelthen nød til at stoppe tilmelding før deadline pga. pladsmangel fortæller han.  Den klassiske markedsføring fra mund til mund har givet overraskende resultat og vi har allerede forespørgsel på pladserne til de kommende arrangementer, i november og december. Vi er overrasket men ser meget positivt på borgerens voksende fokus for egen trivsel konkludere han.

Sætter man hovedet inden for under arrangementer ”Wellness & mad” oplever man at konceptet udover temaet fra wellness onsdage også indeholder nye vinkler som månedernes buffet, fysiologisk massage, eller hvad med mudder og chokolade masker, naturlig saltpeeling, og selvfølgelig den obligatoriske saunagus, som er blevet  wellness afdelingens varetegn.

Således også denne første onsdag med ”Wellness & Mad”. Hver halve time afholdt ”Gusmesteren” saunagus i wellness saunaen, der i dagens anledning pludselig virkede ganske lille. Saunagus foregår ved at saunaen bliver varmet op til 90 grader, ”Gusmesteren” hælder derefter forskellige æteriske olier på sauna ovnens specielle sten. Mens temperaturen stiger og duften spreder sig bland deltageren, fortæller ”Gusmesteren” kort om olierne og deres virkning. Svømmebadets nytilknyttede massør Kristina Bjerg Larsen fra Primacorpus fik også nok at se til denne aften.

Sæby Svømmebads overordnede målsætning ”-oplevelser med omtanke” betyder et forhøjet fokus på trivsel og velfærd, derfor er vi også glade for nu at være blevet del af Aquapunkt konceptet. Det er vores overbevisning at tæt på halvdelen af alle danskere har problemer med ondt i led, ryg eller muskler. Med den kommunale genoptræning i huset ser vi hverdag positiv resultater af borger der med træning forebygger og linder daglige smerter. Med Aquapunkt får alle brugere nu mulighed for at gå målrettet efter de skavanker, der påvirke netop dem i hverdagen, fortæller Liselotte Scmidt, Sæby svømmebads nyuddannede Aqua-coach.

Fremtiden peger på at aktiviteter i svømmebadet bliver alternativet når der skal fokus på medarbejdertrivsel og velfærd slutter adm.Leder Jeppe Møller Jacobsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby svømmebad vil forkæle brugeren' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER