Centerrådet – de gjorde det igen….

Centerrådet – de gjorde det igen….

9. oktober 2010 - kl. 9:02 - af

Centerrådets seneste arrangement i Hyggekrogen blev igen det helt stor hit, og de musikalske gæster levede også helt op til forventninger.
Astrid og Erik fra Skagen svigtede heller ikke denne gang, og ej heller tilhørerne, som mødte talstærkt op til musik, sang og hygge i Hyggekrogen. Parret havde igen medbragt egne sanghæfter, og de fik nok at gøre med at opfylde de mange ønsker fra det sangglade publikum. I pausen blev der tid til at snakke hen over kaffen og den hjemmebagte marmorkage.

Åletur
Årets sidste bustur bliver også en tur med såvel kulinariske oplevelser og efterårets smukke landskaber. Bussen kører fra Østervrå Ældrecenter ad naturskønne små veje til Dronninglund Hotel, hvor der venter en lækker middag, som deltagerne vælger ved tilmeldingen. Menu kan bestå af stegte ål eller wienerschnitzel – arrangørerne understreger, at deltagerne denne gang får mulighed for at spise alle de ål de kan. Sidste frist for tilmelding og betaling er onsdag den 13. oktober i Hyggekrogen.

Nyt til strikkepindene
Hyggekrogen får besøg af Tårs Garn onsdag eftermiddag den 13. oktober. Butikken medbringer et bredt udvalg af deres garn, så der bliver rige muligheder for at få nyt til strikkepindene.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Centerrådet - de gjorde det igen....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER