Indbrud i Super Brugsen i Dronninglund

Indbrud i Super Brugsen i Dronninglund

8. oktober 2010 - kl. 10:31 - af

Fredag morgen kl. 4.38 havde Super Brugsen, Slotsgade i Dronninglund ubudne gæster. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op med et koben. I butikken fik han aktiveret alarmen, som også er forbundet med en røgkanon, således at rummet i løbet af meget kort tid bliver fyldt med tyk røg. Han  forsøgte dog at bryde nogle kasser op, men måtte flygte, uden at få noget med sig. Politiet kan på overvågningskameraet  se, at der er tale om en ung mand på ca. 18-20 år.

Vagtchefen ved Nordjyllands Politi fortæller, at røgkanoner ofte anvendes i butikker med mange indbrud.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud i Super Brugsen i Dronninglund' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER