Travlhed hos politiet i weekenden

Travlhed hos politiet i weekenden

4. oktober 2010 - kl. 16:03 - af

Natten mellem fredag og lørdag har der været indbrud i ishuset ved Sæby Søbad. En rude er knust og en lækkersulten person har fjernet kioskvarer – dog mest slik.

Lørdag eftermiddag er en terrassedør brudt op til et sommerhus på Edithsvej, her er der fjernet en indbygningsovn, en kogeplade, en emhætte og en del værktøj.

RM Stål på Sdr. Ringgade i Sæby har også haft besøg. En rude er knust til kontoret, hvilket medførte at alarmen gik i gang, og der er tvivl om, hvor vidt der er fjernet noget.

Søndag – lige efter kl. 16 – indløb en anmeldelse om en slingrende bilist på motorvejen ved Flauenskjold. Personen kørte af motorvejen ved afkørsel 14, men i Klokkerholm fandt politiet dog hurtigt frem til vedkommende, som var på vej væk fra bilen. Det vist sig at være en spirituspåvirket 32-årig mand fra Sulsted og uden kørekort.

Mandag morgen kl. 4 har der været indbrud hos Sæby Fiskeindustri. En dør til kontoret er opbrudt, og gerningsmændene har fjernet 2 stole af model “Ægget”, designet af Arne Jakobsen.

I løbet af ugen har der været indbrud i en lystbåd i Sæby Havn. En dør er opbrudt, og der er stjålet en DVD-afspiller samt en gummibåd med motor.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Travlhed hos politiet i weekenden ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger