Sogneaften tirsdag 5. oktober kl. 19.30 i Mariehuset

Sogneaften tirsdag 5. oktober kl. 19.30 i Mariehuset

29. september 2010 - kl. 0:56 - af

”Israel/Palæstina – forsoningens nødvendighed og mulighed”

Israel er Bibelens land, området, hvor evangeliet, – de gode nyheder – kommer fra, og hvor kristendommen har sin vugge. Men det er ikke kun gode nyheder, der kommer fra Israel.

I dag kender vi det nok mest fra de regelmæssige meddelelser om endnu et terror eller raketangreb, og endnu en voldsom gengældelse, historier om konflikter eller fredsforhandlinger, der endnu engang er end resultatløse. Vi forbinder området med frygt, had og hævn.

Men der er også andre historier at fortælle fra Israel og Palæstina, og deres indbyrdes forhold, historier, som tænder glimt af håb og lys i mørket. Der er beretninger om mennesker, som på trods af situationen og på tværs af alle de barrierer, der skiller, rækker ud imod hinanden i et ønske om at lade de gode nyheder om forsoningens mulighed, som kristendommens gode nyheder møder os med, – bestemme, og gøre fjenden til en næste.

Bodil Skjøtt, der er generalsekretær i Israelsmissionen, gæster Mariehuset i Sæby, tirsdag d. 5. oktober, og fortæller os nogle af disse historier ved en sogneaften, der begynder kl. 19.30. Bodil Skjøtt har i en længere årrække opholdt sig i Israel.

Alle er velkomne

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sogneaften tirsdag 5. oktober kl. 19.30 i Mariehuset' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER