Dybvad Erhvervsmesse vel overstået

Dybvad Erhvervsmesse vel overstået

28. september 2010 - kl. 0:59 - af

I weekenden blev der afholdt erhvervsmesse i Dybvad-hallen. Det er Dybvad Boldklub der er arrangør. Messen afholdes hvert 3. år og det var i år 11.gang der blev afholdt messe. Der var et pænt besøg begge dage og der forventes et overskud til klubben.

I år var alle stande udsolgt og der var alt fra biler, møbler/tæpper, vinduer/døre, køkken/bad-arrangementer, maskiner/værktøj til zoneterapi, hudpleje, nips- og pynteting, glaskunst, tøj, pelse, smykker og tasker samt dagligvarer og lotteri. Desuden var både SF, Venstre, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti at finde på messen. Ligesom Dybvad Borgerforening, Menighedsrådet i Skæve Sogn og Østvendsyssel Avis var repræsenteret.

Dybvad Boldklub havde desuden tombola med mange fine gevinster, som var sponsoreret af udstillerne og andre virksomheder i lokalområdet. Desuden var der kaffebar og cafeteria, som blev bemandet af frivillige hjælpere hele weekenden.

Fra scenen blev der flere gange udtrukket flotte gevinster på indgangsbilletterne, som også var sponsoreret af udstillerne.

Lørdag var der børne modeshow med deltagelse af Pekänjo børnetøj og Brunø, som viste de nye trends for børn.

Lørdag var der indledende runde i MGP, og der var i år 4 hold, der optrådte, da der desværre kom et afbud. De 4 hold der optrådte var:

The Beats fra Klokkerholm, som består af Søren, Sebastian, Johan og Simon. De sang og spillede nummeret Sweet Child o´mine (Gun´s & Roses).

Babeth fra Dybvad, som med sine 4 år var yngste deltager på podiet. Hun sang den svenske sang ”Hej Sofia”.

Michelle og Michella fra Sæby/Voerså, som sang ”Sex on Fire” til musik af Kings of Leon.

Kasper og Mathias fra Dybvad, som sang og dansede til ”Den anden Side” (Rasmus Seebach).

De 3 førstnævnte hold gik videre til finalen, som fandt sted om søndagen, hvor deltagerne igen leverede en flot optræden.

Det blev dog i sidste ende The Beats fra Klokkerholm, som løb med sejren. De dygtige drenge er tidligere på året blevet kåret til Årets Barnestjerne i Brønderslev Kommune.
2. pladsen gik til Michelle og Michella fra hhv. Sæby og Voerså. Der var gavekort til 1. og 2. pladsen.

Søndag var der også stort gratis sildebord, hvor der traditionen tro var mange tilstede. Sildebordet var i år sponseret af Nilles Busser og Dybvad Køkkener.

Om eftermiddagen var der 2 gange optræden af Jette Torp med band, som bestod af hendes mand Klaus Pilgaard.

De leverede en fantastisk flot optræden med mange forskellige sange – både nye som gamle. Jette Torp er meget charmerende og underholdende og forstår at få publikum med. Og så har hun jo en helt fantastisk stemme. Klaus Pilgaard fik også ”lov” til at lave et solonummer – på sav og fik folk helt med ved at sætte dem til at klappe i takt til sangene…

Søndag var der også modeshow med deltagelse af Brunø, Østmark Engros, Alt til Bruden og Boutique IM, som viste nogle af efterårets nye trends.

Både lørdag og søndag, blev der udtrukket hovedgevinster til konkurrencen på indgangsbilletten, som var sponsoreret af Dybvad Stålindustri og de heldige vindere var:

Borgny Andersen, Krogsdamvej 81, 9352 Dybvad
Oliver Jensen, Aalborgvej 308, 9352 Dybvad
Lise Brunø, Louis Nielsensvej 5, 9300 Sæby
Malene Andreasen, Bogfinkevej 20, 9352 Dybvad
Lotte Bach Olesen, Peder Munksvej 62, 9300 Sæby

De vindere, som endnu ikke har afhentet deres gevinst, kan henvende sig til Formand Kirsten Jensen på tlf. 20764641.

Dybvad Boldklub vil gerne takke alle udstillere, frivillige hjælpere og besøgende for en god messe, som forløb helt uden problemer. Vi glæder os til at se jer igen om nogle år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad Erhvervsmesse vel overstået' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger